Amerika - Reisverslag uit Neer, Nederland van estherwulms - WaarBenJij.nu Amerika - Reisverslag uit Neer, Nederland van estherwulms - WaarBenJij.nu

Amerika

Door: estherwulms

Blijf op de hoogte en volg

31 December 2010 | Nederland, Neer

Mijn avontuur gaat nu toch echt bijna beginnen!

Voor mijn minor ga ik naar Amerika, daar krijg ik taal en cultuur en een aantal vakken die ik zelf heb mogen kiezen..
Nadat ik klaar ben met studeren zal ik nog 5 weken gaan reizen om ook een beetje van de rest van Amerika te kunnen zien.

Willen jullie op de hoogte blijven van mijn verhaaltjes, dan kan je je aanmelden voor mijn reisverslagen of mij een mailtje sturen, dan zorg ik dat jullie in de mailinglist komen!

Dit was het voor nu, voor iedereen alvast een fijne jaarwisseling en tot het volgende verslag!

• 02 Januari 2011 - 19:55

Lisan:

Aaah je bent er al!! Heb je je roommate al ontmoet!!

xxx

• 03 Januari 2011 - 13:17

Fleur:

Wulle..!

En en en en? Ik wacht op verhaaltjes en adventures haha. Of ben ik nu te ongeduldig? Hopelijk heb je een leuke roommate en bevalt de school tot nu toe!

Heel veel plezier en succes Estherke!

x Fleur

• 04 Januari 2011 - 09:12

Roos:

Hey Esther,

Enne? heb je al wat echte Amerikaanse spreekwoorden moeten gebruiken? Hahaha
    Veel plezier!

Groetjes oet Naer.

• 04 Januari 2011 - 18:40

Willemien:

Ha Esther,

Geniet van je tijd in Amerika!
    Ik ben benieuwd naar je verhalen.
    Groetjes van John en Willemien

• 05 Januari 2011 - 08:54

Pieter En Daphne :

Ha die Esther,

Wij wensen jou veel succes met je studie en natuurlijk veel plezier in Amerika!!

gr Pieter, Daphne en Jeanette